Hernepesto mandlite ja piparmündiga


Ma ei ole eriline pestosõber, kuid seda retsepti ühes oma lemmikblogis nähes kibelesin kohe proovima. Sügavkülmas oli veel mõni nutsakas möödunudaastaseid herneid ja nii see kõik köögikombaini läks. Mõnusalt magus hernemaitse võiga praetud ciabattal. Mida veel tahta:).

3,5 dl rohelisi herneid
12 lehte piparmünti
3 sl kooritud mandleid
3 sl parmesani juustu
3 sl oliiviõli
0,5 sidruni mahl
soola, pipart

Mandlitele valada keev vesi, lasta mõni minut seista ja kurnata, nii tuleb koor väga lihtsalt maha. Panna kõik ained köögikombaini ja lasta ühtlaseks sodiks. Ongi valmis.
Kasutamisjuhis: sai...pesto...päikeseloojang...

Kommentaarid

Populaarsed postitused

Kaerahelbeküpsised - igihaljas klassika

Kartuli-tangupuder ehk mulgipuder

Kartulitoidud kui ehe köögiteadus