Sinine Laguun

Kui ei oleks ise näinud, ei teaks.
Narva-Jõesuus on teel Narva-Jõesuu Spa hotellist mereranda suvekohvik Sinine Laguun, kus on mõnusad lauakesed, lastele liivakast, nostalgiline estraad ja hirmsuurte tähtedega kirjutatud menüü. Meie seltskonna algne mõte oli hämarduval neljapäevaõhtul suunduda sinna jäätist sööma. Olime ju "võõrad öös":).
Tegelikult vallutasid meid ja meie peakesi sealsed suvekokteilid:). Ei saa ju jätta proovimata Mohitot ja Sinist Laguuni! Palun ärge hakake nüüd lugema moraali selle kohta, et ma ei oska kokteili nime kirjutada, kordan, sealne jook oli Mohito!
Hirmus aus kraam - kõrges klaasis olnud piparmündist jagunuks vähemasti kolmele. Heledat rummi, pruuni suhkrut ja mingit mullidega vedelikku (ilmselt Sprite) pandi sisse küll, jääd ja laimi samuti, kuigi  vähevõitu. Piparmünt ruulis aga täiega, nii et silmist peaaegu vesi väljas!
Heakene küll, kui Mohito hingeelu sai detailideni ära lahatud ja suunurgad üldisest naermisest valusad, tellisid kaks julgemat ka Sinist Laguuni. Kahtlustasime, et kokteil peaks olema sinist värvi ja selle üheks koostisosaks võib sobida seega Blue Curacao liköör. Nii vist oligi, sest jook nägi välja nagu lahjendatud "Aknool":). Tuvastasime joogis lisaks alkoholile ka Sprite`i ja mõned peaaegu ärasulanud jääkuubikud. Elamus missugune!
Pakuti ka õlut Münhen ja tuurašaslõkki, seda viimast 99 krooni eest. Nende proovimine jääb aga järgmisse korda, seniks sai nauditud Narva-Jõesuu säilinud puitvillade imekauneid pitse ...

Kommentaarid

Populaarsed postitused

Kaerahelbeküpsised - igihaljas klassika

Kartuli-tangupuder ehk mulgipuder

Kartulitoidud kui ehe köögiteadus